søndag 14. desember 2008

Julenissen

kom på brukstreninga i dag. Han hadde med seg gløgg med noe godt til, pepperkaker og mandariner og så hadde Torild med smultringer. Julenissen hadde også med seg julegaver til både fattern og meg og til Torild og Emma også. (Du kan angre på at du ikke var der Mikkel). Hvem julenissen var? Se han med nisselua på bildet. Jimmy, selvfølgelig! Hvem andre er så omtenksom og så snill og grei som han. Fattern synes det er kjempekoselig å trene sammen med han og det synes selvfølgelig jeg også!
Tusen takk for at du gjorde dagen så fin for fattern, Jimmy!
Det var ikke så mye snø igjen på jordene i dag, så fattern bestemte seg for å legge et spor på jordet. Han var litt spent på om jeg ville gå på synet, men ingen fare, jeg brukte nesa og fattern var veldig fornøyd med meg:-)
Tidligere i uka har vi stabbet oss i veg på skogsturer. Etter mildværet på mandag, frøys det på igjen og det er holke over alt. Flere vi har møtt har satt pigger under støvlene sine, men fattern har visst greid å holde balansen til nå.
Her ser dere meg på et jorde vi ofte har tatt en tur innom, der var det ikke så glatt, så vi kunne leke litt.
Nå nærmer jo jula seg med stormskritt, skal bli spennende å se om fattern får tid til å leke med meg da. I alle fall, i morgen er det avslutning på valpekurset, så da vil jeg i alle fall være i sentrum:-))
Vi snakkes!
Hilsen Trix