torsdag 14. februar 2013

Vi er i live begge to

Ja, da er det vel på tide å gi livstegn fra seg.
Kan jo begynne med å fortelle at det ikke har skjedd noe spennende fra forrige gang jeg skrev her, men det er jo greit for noen å få vite at vi begge er oppegående.
Vel, for fatterns del så er det jo en sannehet med modifikasjoner. Han har fått konstatert nå, både fra kiropraktor og fastlegen at ryggen hans ikke blir noe bedre. Det er to skiver nederst i ryggen som er utslitt og som gnikker mot hverandre. På sikt blir det jo verre og eneste løsning da er operasjon. Denne er visst såpass stor og komplisert at det er tvilsomt om hvorvidt han vil kunne komme til å få den. Så han har fått beskjed om å trimme rygg- og magemuskler mest mulig for å opprettholde status. Vel, jeg må nok mase på han for han er ikke særlig flink til egentrening.
Ellers er fattern veldig glad for at jula er over. Det er en periode på året han har problemer med. Han har visst "problemer" med vinteren også, men det vil han ikke innrømme. Heldigvis så har jo dagene allerede blitt mye lengre og lysere og vi har jo nesten ikke hatt snø i vinter, så fattern har hatt det bedre enn ventet

Det var nok om han! Jeg har det bare bra. Jeg liker vinter og kulde (og det har det vært bra med), men fattern skjønner ikke hvorfor jeg akkurat da skal begynne å røyte. Ikke jeg heller, men sånn er det bare.
Vel det var en kort rapport. Håper jeg får tilgang til PC'n litt oftere framover, så skal dere få høre fra meg.
Ha en fin tid framover!
Hilsen Trix

Fra mørketiden i desember
Nyttårsaften på kveldstur i skogen 
 To elger. Har vært mye elg i turområdet i vinter
 Januar. Lyst igjen på ettermiddagsturene!
 En tilfeldig dag i januar etter en omgang med børsten.

Ingen kommentarer: