torsdag 20. juni 2013

Tilbake i eteren

Ja, da er jeg tilbake med bloggen igjen.
 PC'n til fattern  krasjet i slutten av april og det viktigste ble borte, slikt som hjemmesiden, all e-post og de adressene han hadde der, bildebehandlingsprogram osv. Programmene til hjemmesiden, bildebehandlingsprogram og FTP-programmene var så gamle at de gikk ikke å legge inn i den nye PC'n, så nå får jeg foreløpig greie meg med bloggen. Hjemmesiden eksisterer jo på nettet, men det blir ikke noen oppdateringer der, foreløpig i alle fall.
I tillegg har ikke fattern vært i særlig form i våres. Han fikk for lenge siden et allergiutslag med utslett og kløe som han har slitt med i flere måneder, uten at legen kan si hva det skyldes. Dette har gått ut over humøret og psyken hans, så da har ikke jeg fått låne PC'n heller. Nå har han noen bedre perioder innimellom, så da får jeg prøve å oppdatere litt.
Det er ikke så mye å fortelle da det ikke har skjedd så mye med meg, men siden det er så lenge siden jeg har skrevet, så kan jeg jo fortelle om turen vi hadde til Sverige i slutten av april.
 
Vi var en tur i Strömsholm, Kolbäk 20/21 april. Der bodde vi på et gammelt Vandrerhjem like i nærheten av en gammel mølle, tror jeg det hadde vært, som var omgjort til restaurant, alt i 1700-tallsmiljø.
Anledningen for besøket var at fire av "barna" mine skulle gå MH.
Bettan (Springmist kennelen) hadde ordnet med grillkveld på lørdag og nesten alle var der. Da det ble kjølig og de tobeinte trakk inn, måtte jeg og et par andre være igjen i gangen på klubbhuset, men vi fikk et par godbiter, så det var ganske ok.
Dagen etter var det tidlig opp, men sola skinte og det var fint vær, men å måtte ligge i bilen det meste av dagen kunne jeg vært foruten.
Fattern skulle ta bilder og video av det som skjedde, men digitalkameraet hans var ganske nytt for han, så det ble som det bruker å bli...... mange bilder og videoer, men ikke så mange som var brukbare. Jeg har likevel fått lov å legge inn noen under her.
Det var flere andre som tok bilder også og de skulle visst sende noen til fattern, men han har ikke fått noen. Kan jo skyldes at PC'n hans røyk og samtidig var han nødt til å skifte mailadresse, da serveren til den gamle mailadressen ble nedlagt på samme tid.
Hvis noen som leser dette har bilder derfra og vil dele med oss så er den nye mailadressen hans:
 
Selve MH-beskrivelsen gikk vel ikke helt slik de tobeinte hadde trodd og forventet, men Bessie, som også hadde tatt turen fra Norge fikk et bra resultat. Viktig å merke seg er jo at det er de samme flotte hundene man reiste hjem med som man kom med. Livlige og sosiale alle sammen, så jeg er veldig stolt av dem!
Ha en riktig fin St.Hansaften til alle som feirer denne!
Hilsen Trix
 
Så noen av de få bildene og videoene som fattern ikke slettet pga. kvaliteten:
 
Bessie og meg i solnedgangen lørdag: 
Bessie ved skrammelet:
Bessie i solnedgangen:
Lunchpause og vi firbeinte fikk en luftetur i det flotte landskapet:
Lydia, som var villig til å vise seg fram:
Lydia igjen fra andre siden:
Safir på veg inn på banen:
Safir og mamma Messy:
Safir og spøkelsene:
Meg fra turen i lunchpausen:
Vilda i solnedgangen:
Vilda og Lydia:
 
Bessie ved skuddmomentet:
Safir ved lekemomentet:
 Safir ved lille haren: 
 
 
 


 

Ingen kommentarer: