mandag 12. november 2012

Alt november....

Ja, tiden går fort.....alt for fort, men senhøst/vinter er visst ikke fatterns beste tid, så da er det vel ok. Det har ikke skjedd stort med meg siden sist. Mye dårlig vær og fattern som sliter både med det ene og det andre, så da blir det ikke all verden vi er med på. Fattern hadde meldt meg på to utstillinger og en LP-konkurranse som alle gikk fløyten, men til daglig så blir det fine turer og vi trener litt lydighet stadig vekk. I høst har fattern fått det for seg at vi skal droppe vanlig sportrening og gå over til blodspor. Det har vært kjempegøy, men fattern er ikke sikker på om jeg har gått det vanlige sporet eller om jeg har sporet blod. Tror han ble overbevist i dag, selv om sporet var bare vel en og en halv time gammelt og det plaskregnet, så gikk jeg som ei "klokke" i vanskelig terreng og med en vinkel. Spesielt i dag var at fattern hadde fått en rådyrskanke som sluttgjenstand. Hmmm... syntes med en gang at den var litt skummel, selv om jeg i går hadde fått leike med den, men så gikk det opp ett lys for meg og da ville jeg ikke at fattern skulle få den tilbake.
Ja, da håper fattern, og jeg selvfølgelig, at det ikke kommer noe snø på laaaang tid, slik at vi kan trene mange blodspor framover.
Legger inn noen bilder som fattern har tatt i løpet av høsten.
Ha en blodfattig aften!
Hilsen Trix

Gjessene flyr mot sydlige breddegrader og det er høst

En skjelden dag med sol i september(15.)
Litt "vær" fra sportreningen 20. september

Men etter regn (og haggel) kommer sol :-)
Noen bilder fra oktober, ett par dager før alt løvet forsvant28. oktober og klokken er skrudd tilbake og det begynner å bli mørkt før vi kommer oss hjem
Rådyrskanken som sluttgjenstand i blodsporet søndag

Ingen kommentarer: