søndag 15. mars 2009

En god gjerning

Ja, det var visst det fattern gjorde i dag. Først var vi på brukslydighetstreninga med "gjengen" og etterpå fikk jeg en tur i skogen. På vegen opp kjørte vi forbi en dachs som sprang løs i veien, og nå som det er ekstraordinær båndtvang og dachs er jo en jakthund og det kryr jo av rådyr i området, så fattern stusset visst litt, for han kunne ikke se noen eier i nærheten.
På veg ut av skogen igjen traff vi på hunden igjen. Det var en hanhund, men jeg inviterte han til leik for han virket veldig snill. Fatter så at han ikke hadde noe merke med tlf. nr. på så da var det bare å gå til bilen. Men han fulgte med oss helt bort og da ga fattern han en godbit og så løftet han han inn i bilen til meg. Deretter dro vi til politistasjonen, men de hadde ikke hørt om noen savnet hund og dessuten så måtte den leveres til redningsselkapet Falck. Ja, så dro vi dit da og da det endelig kom noen, så kunne de fortelle at denne hunden hadde vært savnet siden dagen før og eieren hadde akkurat ringt og lurt på om den var funnet. En lykkelig slutt for både hund og eier!
Ellers har det ikke skjedd så mye siden sist. Var på treninga forrige søndag også, men da snøa det så ille at vi kom nesten ikke fram og treninga ble så som så. Fattern blir visst deppa av all denne snøen, så da det snøa igjen på torsdag orket han ikke dra.
Men tirsdagskvelden begynte vi på klubbens kveldstrening. Mikkel (fattern til Nirm og Vida) skal være instruktør fram til sommeren, noe som fattern visst synes er kjempefint. Da får han beskjed om hva han skal gjøre eller ikke gjøre og så får han hjemmelekse, og gjett hvem den går ut over?!??
Bildet under er tatt i går på veg inn til hundehjørnet. Dette er fra den plassen jeg så to elger for et par uker siden. Grått og trist i går også, men i dag har sola skint, så da har fattern vært i litt bedre humør.

Fattern ba meg sette inn dette bildet av Tore. Han er en av ildsjelene som jobber for å utvide hundehjørnet. Det skal settes opp nytt gjerde til våren så vi firbente skal få større plass å boltre oss på. Men Tore er utolmodig så han har begynt å måke vekk snøen der gjerdet skal stå, for å hjelpe naturen sier han, så telen i jorda forsvinner fortere når varmen kommer. Grei kar det der, gode godbiter har han også:-))

1 kommentar:

Jimmy sa...

Så flink fattern din var trix... ekke greit å være liten dachs på eventyr av seg selv. Får håpe vi får mange fine treninger i sol afrem over.. kanskje vi snart kan trene spor og felt igjen?