søndag 18. mars 2012

Søle og litt til

I går morges, eller når det var, hadde en luring kjørt inn i skogen vår. Her er det enkelte traktorveier, men ellers bare turstier. Han har ikke visst hvor han har vært, for her han står er det en del av turstien som er så sølete at hverken de tobeinte eller vi firbeinte bruker å gå der. Hadde han ikke kjørt seg fast, men kjørt 20 meter lenger hadde han havnet i en bekk :-)
Politiet ble varslet og han ble hentet etter å ha prøvd å komme løs i noen timer.
I dag så vi han kjøre rundt i skogen på en moped. Til slutt så kom han bort til oss og lurte på om vi hadde sett noen bil i skogen. Fattern til Ziko fortalte hvor han skulle kjøre, men etter en stund så vi han virre rundt igjen uten å ha funnet bilen.
Ja, ja er visst ikke greit og ikke vite hvor man er eller har vært og samtidig kanskje ha litt "stoff" innabords:-(
 Som dere kanskje ser av bildene, så er det ganske sølete i skogen for tiden. Vel fattern synes det er flott med vår og sol, nå som han har gått og klaget på vinter, kulde, snø og holke i lengre tid.
Nå er det jeg som har grunn til å klage. Må i dusjen hver eneste dag. Blir jo lei av sånt pirk. Som dere ser så ser jeg jo ganske fin ut etter å sittet i bilen hjem:-)
Vel, jeg skal vel ikke underslå at dusjgulvet ikke ser ut når han skrur på vannet og får plukket ut all kvist og granbar fra pelsen min:-(
Ha en sølefri aften!
Hilsen Trix


Ingen kommentarer: